Er din organisation rustet til at håndtere sundhedsudfordringen?

Download vores eBook og bliv klogere på udfordringen.

Få hjælp til at nå dine målsætninger

Vi hjælper dig med en overskuelig plan, til at få realiseret dine mål.

1

At have en personlig træner er ikke længere en ekstravagant luksus

Lifeguard - En innovativ digital sundhedsplatform med indbygget personlig coaching

Home // 1/6      
2

Personlig træning i ny indpakning

De fleste af os vil gerne ændre elementer af vores liv. Vi vil måske gerne tabe os, have mere overskud i hverdagen eller få en sundere og mere aktiv livsstil.

Mange har forsøgt sig med en app. Men teknologi alene er sjældent løsningen. Den menneskelige relation mellem coach og bruger, kombineret med rådgivning og støtte, er en vigtig drivkraft for at skabe de nødvendige livsstilsændringer.

Vores nye holistiske sundhedskoncept giver dig en let, prisvenlig og overkommelig adgang til en personlig coach gennem en innovativ digital platform som holder dig motiveret til at skabe varige livstilsændringer.

A new concept // 2/6      
3

+

Det bedste fra to verdener

Med moderne teknologi og mennesker bag vores platform får du i LifeGuard det bedste fra to verdener. LifeGuard-platformen kombinerer de gængse automatiseringsprincipper kendt fra eksisterende sundheds-apps med ægte mennesker for derigennem at skabe en helt ny produktkategori.

Med digital onboarding, løbende opfølgning på brugernes fremskridt, samt brug af intelligente anbefalinger fra platformen, skabes grundlaget for effektiv dialog mellem bruger og coach. Dette afspejles selvfølgelig i vores priser.

Personlig, skalerbar og til at betale.

The best of two worlds // 3/6      
4

Mit LifeGuard

Med mere end 2.500 unikke niveau-inddelte træningspas sikrer vi os, at du hele tiden bliver udfordret korrekt. Er du i tvivl om hvorledes du udfører øvelserne, kan du altid finde hjælp i vores videobibliotek. Men LifeGuard er mere end træning. Vores personligt kostplan tager udgangspunkt i dit kalorier behov og sikrer at dit kalorie indtagt matcher din energiforbrænding. Ønsker du at arbejde med din søvn eller har du tankemylder, kan lytte til podcasts om mindfulness, stresslessness og meget mere.

Kort sagt, Lifeguard er en 360° sundhedsløsning, der motiverer hver enkelt bruger til at nå sine individuelle mål - og deres personlige coach er med dem hele vejen. Med LifeGuards intuitive og brugervenlige platform kan du meget let overvåge din udvikling udfra de 3 sundhedsparametre - Fit-, Diet- og Mind-Score - samt den akkumulerede LifeScore® .

My LifeGuard // 4/6      
5

Det virker!

LifeGuard er ikke skabs til en specielt målgruppe - Den er skabt til dig og tager udgangspunkt i dine behov. Vi værdsætter den løbende dialog med vores brugere og tilpasser vores indhold udfra de tilbagemeldinger med modtager.

Resultaterne er mere end tilfredsstillende og viser en klar tendens: LifeGuard gør virkelig en forskel i en verden, hvor kompleksiteten i hverdagen ofte holder folk fra at vælge en sundere livsstil.

LifeGuard får folk til at fokusere, undslippe sofaen og i sidste ende øge kvaliteten af deres liv.

Thoroughly tested // 5/6      
6

Vores team

Mikkel Nybo

CEO & Founder

mna@life-guard.dk

+2167 8503

Se på Linkedin

Paul Nybo Andersen

CTO & Partner

pna@life-guard.dk

2221 9898

Se på Linkedin

Martin Hjorth

Head Of Sales

mh@life-guard.dk

2025 5867

Se på Linkedin

Matias Mønster

Head Coach

mm@life-guard.dk

6088 2529

Se på Linkedin

Casper Rasmussen

R&D responsible

cr@life-guard.dk

6012 7751

Se på Linkedin

Jacob Mikkelsen

Consultant

jm@life-guard.dk

2326 6716

Se på Linkedin

Cristina Michaelsen

Coach

cm@life-guard.dk

 

Louise Hvilsom

Coach

lh@life-guard.dk

 

Kenneth Larsen

Head of dev-team

Se på Linkedin

Morten Zacho

Medical Advisor

Se på Linkedin

    Contact // 6/6      

    Roter venligst din enhed