Er din organisation rustet til at håndtere sundhedsudfordringen?

Download vores eBook og bliv klogere på udfordringen.

Få hjælp til at nå dine målsætninger

Vi hjælper dig med en overskuelig plan, til at få realiseret dine mål.

1

Lifeguard - En innovativ digital sundhedsplatform med indbygget personlig coaching

2

Personlig træning i ny indpakning

Det fleste af os vil gerne ændre elementer af vores liv. Vi vil måske gerne tabe os - eller måske få mere overskud i hverdagen?

Ændringer af livstilsændringer er nøglen til succes. Men teknologi alene er sjældent løsningen. Den menneskelige relation mellem coach og bruger, kombineret med rådgivning og støtte, er en vigtig drivkraft for at skabe de nødvendige livsstilsændringer. Men en personlig coaching er oftest dyrt.

Vores nye holistiske sundhedskoncept giver en let, prisvenlig og overkommelig adgang til en personlig coach gennem en innovativ digital platform som holder dig motiveret til at skabe dine livstilsændringer.

3

+

Det bedste fra to verdener

LifeGuard-platformen kombinerer de gængse automatiseringsprincipper kendt fra eksisterende sundheds-apps med ægte mennesker for derigennem at skabe en helt ny produktkategori.

Med digital onboarding, løbende opfølgning på brugernes fremskridt, samt brug af intelligente anbefalinger fra platformen, skabes grundlaget for effektiv dialog mellem bruger og coach - dette afspejles selvfølgelig i vores priser.

4
Det hele hænger sammen

Det menneskelige økosystem

Den intelligente algoritme bag LifeGuard bygger på en holistisk tilgang til sundhed baseret på 3 delelementer - Fit, Diet & Mind.

Denne tilgang gør det muligt for vores uddannede coaches, i samarbejde med platformen, at skræddersy individuelle planer for både træning, kost og mental-velvære - delelementer der hver især er nødvendige for at leve et gladere, sundere og længere liv.

5

Vores feedback loop

Så snart du som bruger er ombord, begynder det datadrevne system at handle selvdiagnostisk og notificere vores coaches om fremskridt og udvikling – data som de fleste personlige trænere ellers ville gå glip af.

I tæt dialog med hver klient optimerer LifeGuards coaches derefter planer for træning og kost, hjælper til at optimere søvnvaner og forankre relevante livsstilsændringer i hverdagen samtidig med, at de motiverer og støtter gennem hele rejsen.

"A.I."-teknologi kombineret med styrken i menneskelige relationer er med til at skabe et meget unikt coachingkoncept.

6

Mit LifeGuard

Med LifeGuards intuitive og brugervenlige platform kan hver bruges overvåge deres udvikling på tre forskellige sundhedsparametre - MindScore, DietScore og FitScore - samt den akkumulerede LifeScore®

Brugerne kan også udforske forskellige typer øvelser i vores videobibliotek, skabe nye fællesskaber med andre brugerer, blive inspireret til at prøve nye sunde opskrifter, lytte til podcasts om mindfulness, stresslessness og meget mere.

Kort sagt, Lifeguard er en 360° sundhedsløsning, der motiverer hver enkelt bruger til at nå sine individuelle mål - og deres personlige coach er med dem hele vejen.

7

Det virker!

LifeGuards algoritme og coaching-koncept benyttes allerede af en stor gruppe danskere fra forskellige brugersegmenter og med forskellige behov.

Resultaterne er mere end tilfredsstillende og viser en klar tendens: LifeGuard gør virkelig en forskel i en verden, hvor kompleksiteten i hverdagen ofte holder folk fra at vælge den livsstil, de inderst inde ved, er den rigtige for dem.

LifeGuard får folk til at fokusere, undslippe sofaen og i sidste ende øge kvaliteten af deres liv.

8

Vores forretningsområder

Vores team arbejder i øjeblikket på implementering af platformen på to markeder inden for fire forskellige forretningsområder

For brugerer
Hent eBook
For trænere
Hent eBook
For virksomheder
Hent eBook
For sundhedsforsikringer
Hent eBook
9

Vores team

Mikkel Nybo Andersen

CEO & Founder

mna@life-guard.dk

+2167 8503

Se på Linkedin

Paul Nybo Andersen

CTO & Partner

pna@life-guard.dk

2221 9898

Se på Linkedin

Matias Mønster

Head Coach

mm@life-guard.dk

6088 2529

Se på Linkedin

Casper Rasmussen

R&D responsible

cr@life-guard.dk

6012 7751

Se på Linkedin

Jacob Mikkelsen

Consultant

jm@life-guard.dk

2326 6716

Se på Linkedin

Cristina Michaelsen

Coach

cm@life-guard.dk

 

Louise Hvilsom

Coach

lh@life-guard.dk

 

Kenneth Larsen

Head of dev-team

Se på Linkedin

Morten Zacho

Medical Advisor

Se på Linkedin

    nyhedsbrev